Test av senger

Her hos Sov-bedre.no forsøker vi å hjelpe deg til å få den best mulige søvnen. Det gjør vi blant annet gjennom artikler, guider og tester, hvor vi forsøker å komme innom viktige aspekter og produkter i forbindelse med søvn. Vår hjemmeside skal ses som den ultimate guiden til å oppnå den beste nattesøvnen.

Dobbeltseng guide

Dobbeltseng guide

Justerbare senger guide

Justerbare senger guide

Sovesofa guide

Sovesofa guide

Dundyne guide

Dundyne guide

Få hjelp

Vi arbeider hele tiden med å skrive nye artikler med råd og veiledning om hva som kan påvirke søvnen din og hvordan du kan forbedre den. God nattesøvn er viktig for vår livskvalitet og her på siden forsøker vi å gjøre det enklere for deg å finne rundt i all informasjonen og produktene.

Hos Sov-bedre.no har vi forskjellige tester av produkter og modeller på markedet. En test skal i denne forbindelse forstås som en rekke beskrivelser av forskjellige modeller på markedet, som vi mener kunne være interessant for dere å få informasjon om og å se nærmere på. Videre så sammenholder vi de forskjellige forhandlerne som selger modellene og deres priser, så du på denne måten kan få overblikk over hvilke forhandlere som tilbyr hva og til hvilken pris. Vi har således ikke vært ute og prøvd modellene, men vi bygger våre beskrivelser i testene på informasjon om produktene, for å gi deg et overblikk over hva du kan finne i markedet.

Tester av senger

På nåværende tidspunkt, har vi hos Sov-bedre.no flere forskjellige tester av senger og madrasser. Vi har en dobbeltsenge guide, hvor vi gjennomgår forskjellige justerbare senger på markedet. På nåværende tidspunkt har vi seks forskjellige dobbeltsenger i denne testen og testen kan dermed gi deg et lite innblikk i hva du kan finne hos noen av de forskjellige forhandlerne. En annen og svært populær test her på siden, er en test av regulerbare senger. Her har vi beskrevet hele 12 forskjellige regulerbare senger og testen kan derfor være med på å gi deg inspirasjon, hvis du er på utkikk etter en ny regulerbar seng. Det er senger fra forskjellige forhandlere og til forskjellige priser, så det burde være noe for enhver smak. Hvis du er litt i tvil om hvilken seng du er på utkikk etter, så har vi også en mer generell test av senger, hvor vi gjennomgår forskjellige sengetyper. Derfor kan denne testen være god å finne inspirasjon i, hvis du ikke vet hvilken type seng som passer best til deg og dine behov.

Andre tester

Kanskje er du på utkikk etter en sovesofa, og ikke de andre sengetypene, og her er det også hjelp å hente hos Sov-bedre.no. I en sovesofatest har vi gjennomgått 10 forskjellige sovesofaer i forskjellige prisklasser og merker, så du har mulighet for å få et innblikk i hvilken type sovesofa som passer best til deg. Det kan også hende at du allerede har en seng og mangler enten madrasser eller dyner. Hvis det er tilfellet, så har vi også en test av overmadrasser og dyner. Du kan altså finne mange forskjellige tester hos Sov-bedre.no og vi arbeider hele tiden på å lage nye tester og artikler om senger og forskjellig tilbehør.