Rammemadrass 90×200 cm

Rammemadrasser er et populært valg blant nordmenn. Dette er spesielt fordi du får en virkelig god seng som du ofte kan få til en overkommelig pris. Regulerbare senger og kontinentalsenger er dyrere sengetyper, så hvis du ikke trenger alle funksjonene som følger med slike senger, vil en rammemadrass være et virkelig godt alternativ.

Senses Pulse

Senses Pulse er en av bestselgerne, og en av kunders favoritter. Senses Pulse er danskprodusert, og hver del er sammensatt av spesialister. Det er skrudd opp for kvaliteten, og med Senses Pulse er det slutt med å skjule at man har sovet dårlig. Sengen er OEKO-TEX-sertifisert, og overmadrassen er Svanemerket.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Senses Diamant

Med Senses Diamant er komforten tatt til nye høyder. De moderne pocketfjærene tilbyr støtte, og overmadrassen har kjølende egenskaper.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Jupiter

Jupiter er ideell for deg som nyter det å gjøre et godt kupp. I Jupiter får du en seng av god kvalitet til en fenomenal pris.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena

Athena er danskprodusert og opbygget med en massiv træramme på 8 cm og 13 lameller. Dette sikrer deg en langtidsholdbar og robust seng.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Venus

I Venus får du alt det du kan og skal forvente av en kvalitetsseng. Venus vil være til god hjelp i soverommet, når søvnen skal veksles til ny energi.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Atlas

Atlas er for alle syvsovere, som setter pris på å gjør en god handel. Om du er et A- eller B-menneske, vil Atlas være en god investering.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Du kan få rammemadrasser i mange forskjellige størrelser, farger og design fra de ulike forhandlerne. Dette betyr at det er virkelig gode sjanser for at du finner en modell i størrelse, farge og design som passer perfekt for deg og dine behov, som for eksempel en god rammeseng i størrelsen 90×200 cm.

Ulike forhandlere

Gjennom alle de ulike forhandlerne, kan du alltid finne en rammemadrass i størrelsen 90×200 cm på tilbud. Alle forhandlerne våre er spesialister på å selge senger på nettet, og de hører til blant de aller beste og mest kjente produsentene i både inn-og utland.

Kvaliteten står alltid i høysetet, og du kan alltid finne en god rammemadrass i størrelsen 90×200 cm på salg. Hold derfor øynene åpne, for det kan være mange penger å spare. Hvis du vil se nærmere på noen spesifikke modeller fra våre forskjellige forhandlere, kan du lese vår guide og test av rammemadrasser her på siden. Her kan du lese mer om de beste rammemadrassene på markedet.

Få flere forskjellige størrelser

Som nevnt før, kan du få flere forskjellige størrelser på rammemadrasser. En av disse størrelsene er en rammemadrass i størrelsen 90×200 cm. Denne størrelsen kan omtales som en enkeltseng, og det er en veldig populær størrelse. Den er bare litt bredere enn en «80×200»-rammemadrass, og mange ser det som en fordel. Fordi det er en enkeltseng, vil denne modellen være et godt valg for deg som vil sove alene, eller hvis du ikke har mye plass tilgjengelig.

Imidlertid kan størrelsen her også være et godt valg for par som ønsker å sette to av disse modellene sammen til en stor dobbeltseng. Det er en stor fordel for paret, som liker å sove på hver sin madrass og dermed ikke blir forstyrret av hverandres bevegelser om natten. Med to forskjellige rammemadrasser, er det enkelt å ha en madrass som passer perfekt til både deg og partneren din.

Denne størrelsen vil dessuten også være et virkelig godt valg til barnerommet.

Betydningen av en overmadrass

En rammemadrass er i utgangspunktet bare en madrass og ikke en springfjærmadrass eller en overmadrass. Hos noen forhandlere er du kanskje heldig nok til at du får med en overmadrass på kjøpet, men hos flere forhandlere er dette noe du skal kjøpe som tilbehør til sengen. Det anbefales at du kjøper en overmadrass fordi dette vil øke komfortnivået betydelig. Derved oppnår man gjerne en bedre nattesøvn. En overmadrass bidrar også til å øke levetiden på rammemadrassen, noe som gjør at du får glede av rammemadrassen din i mange år fremover.