Sengeramme 160×200 cm

En sengeramme i størrelsen 160×200 cm kan være med på å sette prikken over i-en på soverommet. Det finnes utrolig mange forskjellige sengerammer å velge mellom, og du kan blant annet få en med oppbevaring eller en enkel og stilren sengeramme i størrelsen 160×200 cm av metall. Det hele er opp til deg og dine preferanser, men vi er helt sikre på at du kan finne en sengeramme som passer perfekt til deg og den innredningen du har på soverommet.

Messina Kjernebøk

Dette er en funksjonell sengeramme, som utover å garantere en komfortabel søvn også gir deg mulighet for oppbevaring. I sengerammen Messina har du mulighet for å å kanskje få den beste søvnen på markedet, i naturlige og sunne rammer.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Messina Furu

Sengerammen er utarbeidet i furutre og overflatebehandlet med olje. Med denne oppnås den klassiske trelooken.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Style

Sengeramme i melamin med eik-struktur. På denne modellen kan man ha to høyder til madrassen. Høyden på sengerammen er 240 mm.

✅ Levering 2 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Messina Hvit

Med denne modellen i lyst furutre får du en lekker finish på et sterkt materiale. Designet skaper et lekkert og utrolig praktisk produkt

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Style, Hvit

Sengeramme i hvit melamin. Høyden på sengerammen er 240 mm. Lamellbunnen ligger 120 mm nede på sengesiden - målt fra øverste kant.

✅ Levering 2 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Det er nemlig viktig hvordan soverommet er innredet. Det skal være et sted som er rolig og harmonisk, og kort sagt et sted man gjerne vil oppholde seg.

En flott sengeramme i størrelsen 160×200 cm kan helt sikkert være med på å gjøre innredningen flott, men det skal gjerne mer til før du har et optimalt soveromsmiljø.

Hvordan innrede soverommet slik at du sover best

Normalt er det ikke det egentlige formålet med soverommet – nemlig å få en god natts søvn – som er øverst på dagsordenen når det gjelder innredning. Oftest handler det mer om å gi plass til nødvendig oppbevaring av klær og lage en innredning som er koselig og romantisk – og gjerne plass til et fjernsyn man kan sovne til også. 

Imidlertid kan innredningen ødelegge for god søvn, både fordi sengen kan plasseres uhensiktsmessig i forhold til dette, og fordi du får bragt noen elementer inn i soverommet som bidrar til å redusere søvnkvaliteten. Til slutt spiller høyden på sengen også en viktig rolle – mest når du går inn eller ut av sengen.

Sengens høyde er viktig – spesielt med alderen

Når du kjøper en ny sengeramme i størrelsen 160×200 cm, er det viktig å tenke på høyden på sengen. Hvis sengen er for lav, vil det være vanskeligere å komme seg ned om kvelden og vanskeligere å komme seg ut om morgenen. Det betyr ikke så mye for deg når du er ung, men det belaster kroppen unødig, og vil med alderen, begynnende leddgikt og eventuelt ryggproblemer eller skade på muskel- og skjelettsystemet gjøre det vanskeligere å stå opp om morgenen.

Det er derfor bedre å velge en høyere sengeramme, slik at du kan svinge med bena over sengekanten enn å velge en lav sengeramme der du må sitte med bøyde ben når du sitter på sengekanten. 

Knirking fra sengen er nok til å forstyrre nattesøvnen

Knirkingen fra sengen når du eller partneren din snur deg er faktisk nok til å forstyrre nattesøvnen din. Spesielt fordi du ikke sover så dypt når du snur deg. Derfor er det lurt å sjekke sengerammen etter at du har satt den sammen og lagt lameller og madrasser på plass i den.

Knirker det hvor som helst, så stram rammen, eller plasser noe isolasjonstape eller lignende som kan fjerne lyden. Dette vil fjerne en annen irritasjon for nattesøvnen din.

Knirking kan også være et tegn på at sengerammen begynner å bli gammel, så sjekk om det har kommet sprekker eller bøyninger. Kanskje det er på tide å kjøpe en ny.

Hvis det er på tide å kjøpe en ny, så kan du enkelt finne et godt tilbud på billig sengeramme i størrelsen 160×200 cm.