Rammemadrass 180×200 cm

En god dobbeltseng er en nødvendighet for de aller fleste par, og det finnes mange forskjellige modeller man kan velge mellom. Hvilken type man velger avhenger av blant annet plassbehov, liggekomfort og personlige preferanser. Hvis man simpelthen bare er ute etter en seng i høy kvalitet med et enkelt design, så kan en rammemadrass i størrelsen 180×200 cm være midt i blinken for de aller fleste.

Senses Pulse

Senses Pulse er en av kundernes favoritter. Senses Pulse er danskprodusert, og hver del er sammensatt av spesialister. Det er skrudd opp for kvaliteten, og det er derfor slutt med å skjule at man har sovet dårlig.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Jupiter

Jupiter er ideell for deg som nyter det å gjøre et godt kupp. I Jupiter får du en seng av god kvalitet til en fenomenal pris.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Venus

Du er sikret, at du alltid har god støtte til tjeneste. Omkring fjærene er det et lag av ventilerende hybridskum.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Atlas

Atlas er for alle syvsovere, som setter pris på å gjør en god handel. Om du er et A- eller B-menneske, vil Atlas være en god investering.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena

Athena er danskprodusert og opbygget med en massiv træramme på 8 cm og 13 lameller. Dette sikrer deg en langtidsholdbar og robust seng.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

En rammemadrass gir deg like god komfort som andre modeller uten at du behøver å bruke tid på å sette sammen de forskjellige delene. Når du velger en rammemadrass i størrelsen 180×200 cm, får du som regel to rammemadrasser på 90×200 cm. Det betyr at man bare skal montere benene på sengene før de settes inntil hverandre, og så er den nye dobbeltsengen klar til bruk. 

En dobbeltseng som dekker individuelle behov

For å oppnå en god nattesøvn, så kreves det at man har nok plass å boltre seg på, uansett om man sover alene eller sammen med en partner. Det kan fort bli lange netter hvis man hele tiden skal kjempe om plassen i en seng som er for liten, noe du slipper å bekymre deg om med en rammemadrass i størrelsen 180×200 cm.

Det er den foretrukne størrelsen når det gjelder dobbeltsenger, og modellen passer til de aller fleste. En rammemadrass i denne størrelsen har dessuten fordelen av at den som regel er bygget opp av to separate rammemadrasser på 90×200 cm, noe som gjør at dobbeltsengen kan tilpasses eventuelt forskjellige behov når det kommer til fasthet.

Velg en rammemadrass i størrelsen 180×200 cm med riktig fasthet

Når det kommer til den fysiske konstruksjonen av den enkelte rammemadrassen, bør du velge madrasstype etter vekten din. Det gir den beste liggekomforten og forhindrer eventuelle fysiske mén som følge av feil liggestilling.

Hvis du velger en madrass som er for hard eller myk, kan dette fort føre til smerter i korsryggen og ryggen, i tillegg til at den dårlige liggestillingen får deg til å våkne flere ganger i løpet av natta. Det er derfor utrolig viktig at du er ærlig om vekten din når du skal finne den riktige madrassen for deg, spesielt hvis du veier rundt 75 eller 95 kilo.

For det er i prinsippet her skillelinjen går når det gjelder hvilken type fasthet og fjærtype som er best egnet for deg. Vi er alle forskjellige med ulike behov, men som tommelfingerregel kan man ta utgangspunkt i følgende:

  • Rammemadrass med lommefjærer og medium fasthet hvis du veier under 75 kilo
  • Rammemadrass med lommefjærer og fast fasthet hvis du veier mellom 75 og 95 kilo
  • Rammemadrass med multilommefjærer og fast fasthet hvis du veier over 95 kilo

Dette er som sagt bare en tommelfingerregel, men den fungerer uansett som en god rettesnor i jakten på den perfekte madrassen for deg. Her på siden kan du finne den helt riktige madrassen for deg og din partner hos en av forhandlerne som er tilknyttet sov-bedre.no: Bedre NætterUnoliving.

Disse forhandlerne selger senger og andre ulike ting til soverommet. Du finner med andre ord det aller meste som skal til for å få et lekkert soverom med optimale betingelser for en god nattesøvn blant forhandlerne våre her på siden.

Husk overmadrassen

Rammemadrassen er som sagt en ganske enkel seng, og består kun av en enkelt madrass. Selv om en rammemadrass i seg selv fungerer godt som en seng, anbefales det alltid at man kjøper med en overmadrass. Man skal bare være klar over at akkurat som det er med alminnelige madrasser, så finnes det også utrolig mange forskjellige valgmuligheter når det kommer til overmadrasser.

Den riktige overmadrassen gir deg ikke bare enda bedre liggekomfort, men hjelper også med å forlenge rammemadrassens levetid. Hvis du gjerne vil lese mer om hvordan du kan sikre deg den ultimate nattesøvnen, så kan du lese mer om overmadrasser her.