Rammemadrass 140×200 cm

En rammemadrass på 140×200  cm er en veldig enkel og komplett løsning hvis du trenger en ny seng. Samtidig kan du vanligvis finne billig rammemadrass i størrelsen 140×200, noe som også er verdt å ta med i betraktningen. En annen veldig stor fordel er at når du mottar en rammemadrass, er den mer eller mindre klar til bruk, og du trenger heller ikke hjelp til å montere den. Alt du trenger å gjøre er å sette på beina, og så er den klar.

Jupiter

Ideell for deg som nyter det å gjøre et godt kupp. I Jupiter består rammemadrassen av pocketfjærer, som er inndelt i fem forskjellige komfortsoner. Alt sammen for å sørge for, at du er godt pakket til drømmeland.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Senses Pulse

Senses Pulse er en av bestselgerne. Den er blant favorittene, fordi du får komfort med optimal kombinasjonen av fjærer, polstring og komfortsoner.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Venus

Legger man egenskapene sammen, vil Venus være til god hjelp i soverommet, når søvnen skal veksles til ny energi - fordi god søvn gjør en forskjell for deg.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena

Sengen består av en toppmadrass, en rammemadrass og tilhørende ben. Athena er opbygget med en massiv træramme på 8 cm og med 13 lameller.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Senses Diamant

Komforten er tatt til nye høyder. De moderne pocketfjærene tilbyr støtte, og den grafitt behandlede overmadrassen har kjølende egenskaper.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Atlas

Innvendig er madrassen rustet med pocketfjærer, som i samarbeid med sengens resterende komponenter skaper et stabilt og støttende leie.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Finn riktig rammemadras størrelse

Du kan få rammemadrasser i flere forskjellige størrelser, og dette valget avhenger av hva dine behov er og hvor stort soverommet ditt er. Hvis du ikke har mye plass tilgjengelig, vil dette selvfølgelig begrense valgene dine.

Hvis du har et soverom med litt plass, ville en seng som «140×200»-rammemadrass være et virkelig godt valg. Den fyller ikke så mye som en dobbeltseng, men du kan fremdeles sove to i den hvis du liker å ligge tett sammen med den du deler sengen med. En rammeseng på 140×200 cm er også veldig bra for deg som sover alene og liker å ha god plass.

Denne størrelsen er også bedre kjent som en trekvart seng, og den er et veldig populært valg blant nordmenn, siden du kan bruke den både hvis du sover alene eller hvis dere sover to sammen.

Dette gjør den til en veldig fleksibel løsning, noe som selvfølgelig er en stor fordel. Siden den er så populær, så finner du ofte et godt tilbud på en rammeseng i størrelsen 140×200.

Hvordan velge riktig madrass

Rammemadrasser består vanligvis av lommefjærer eller multilommefjærer, noe som også er tilfellet hos de aller fleste av forhandlerne våre. Når du velger en madrass, er det din vekt og kroppsfasong som er avgjørende. Disse tingene er alfa og omega for å få optimal støtte. Hvis du veier under 75 kg, anbefales det at du kjøper en madrass med lommefjærer med medium fasthet, mens du bør velge en madrass med fast fasthet og lommefjærer hvis du veier mellom 75 og 95 kilo.

Hvis du veier mer enn 95 kg, anbefales det vanligvis å velge en madrass med multilommefjærer og fast fasthet. Dette betyr at hvis dere sover to personer på madrassen, vil du nesten alltid måtte velge en madrass med multilommefjærer for best mulig støtte, siden trykket på madrassen overstiger 95 kilo.

Du kan også velge mellom forskjellige fastheter hvor det anbefales å velge middels fasthet hvis du veier under 95 kg og fast fasthet hvis totalvekten på madrassen overstiger 95 kg. Det er viktig å være klar over disse tingene når du kjøper en rammemadrass eller andre madrasser, slik at du kan være sikker på å finne den modellen som fungerer best for deg.

God idé med overmadrass

Du kan bruke din rammemadrass uten overmadrass, men det anbefales at du kjøper en overmadrass til sengen fordi det kan bidra til å sikre et høyere komfortnivå og en bedre søvnopplevelse.

En overmadrass kan også ses som et beskyttende lag, og den hjelper også til å forlenge sengens levetid. Det er langt fra alle forhandlere som tilbyr en overmadrass med på kjøpet, så det er viktig å være klar over dette når du kjøper din nye rammemadrass.