Hva er Sov-bedre.no?

Sov-bedre.no er et onlinemagasin, dedikert til bedre søvn. Vi har stor interesse for søvn og muligheten for å forbedre den. Vi poster løpende artikler med gode råd, tips og triks til hvordan du kan oppnå den best mulige søvn. Dessuten henviser vi til diverse senge- og soveredskaper som gjør det mer bekvemt å sove.

Løpende vil det komme sammenligninger av populære senger, hvor vi sammenligner både prisen, leveringstiden og mye mer. Ganske enkelt, så gjør vi det utrolig enkelt for deg å anskaffe deg en ny sovesofa, seng eller noe helt annet som er aktuelt i forhold til ditt soveværelse og din søvn.

Sov-bedre.no samarbeider med forskjellige forhandlere og vi oppdaterer derfor konstant prisene, samt utvalget av senger, sovesofaer og tilbehør til disse. Sov-bedre.no er fullstendig gratis å benytte for forbrukere og alt innhold på siden er fritt tilgjengelig. Det kan blant annet la seg gjøre, fordi det vil forekomme reklame på siden. Disse reklamene finansierer blant annet våre omkostninger til vedlikehold og markedsføring. Vi søker konstant nye forhandlere av diverse senger og derfor får du alltid den beste prisen og det beste produktet til dine og familiens behov.

Ny seng eller sovesofa?

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne de sengen, sovesofaen eller madrassen som passer best til dine behov. Vi guider deg til å gjøre beslutningen din om et nytt kjøp enklere og mer overskuelig. Vi hjelper hver eneste måned flere hundre brukere med å finne den beste kontinentalsengen, regulerbare sengen eller sovesofaen, som nesten er skreddersydd til akkurat deres behov. Vi vil selvfølgelig også veldig gjerne hjelpe deg med å treffe et veloverveid valg!

Vi gjør oppmerksom på at vi samarbeider med de forhandlerne som fremgår på våre samarbeidssider. Vi viser til et brett utvalg av de onlineforhandlerne som finnes i Scandinavia, men samarbeider ikke med samtlige på markedet på nåværende tidspunkt.

Kontakt:

Har du spørsmål eller annet, så ta endelig kontakt med oss på hej@sov-bedre.no.