Overmadrass 160×200 cm

Hvis du eier en større seng med dimensjonene 160×200 cm, kan du øke sengens levetid og sovekomfort ved å legge en overmadrass på den. En overmadrass gir en rekke fordeler, som for eksempel at det blir lettere å re opp sengen siden man ganske enkelt kan legge et laken på overmadrassen.

Mayan Pulse

Her får du naturlateks produsert med den unike SonoCore-metoden. Metoden gir lateksen en ensartet overflate og gjør overmadrassen både sterkere, smidigere og mer ventilerende enn normalt. Betrekket er et Tencelbetrekk av FSC-sertifiserte trefibre. Det sikrer optimal fuktavledning i forhold til eksempelvis bomull og polyester.

✅ Levering
8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Diamant

Alt i alt er Diamant fire ganger kaldere enn alminnelig lateks, og derfor vil den være en snarvei for å nå den dype søvnen din, raskere og i lenger tid av gangen.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Latex Prestige

Det riktige valget for soverommet vil gjøre en stor forskjell. Latex Prestige er ett av de valgene du ikke vil angre på.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Pulse by BN

Noe av det helt spesielle med Pulse by BN overmadrassen, er måten den er produsert etter. Metoden kalles SonoCore.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Motion

Motion skiller seg ut på grunn av skummets struktur. Den åpne strukturen betyr, at overmadrassen ikke blir varm. Skummets elastisitet ergonomisk støtte.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena Latex

Du skal velge denne type overmadrass, hvis du har det varmt, når du sover eller, hvis du lider av allergi. Den yter en god støtte til din kropp.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Returrett
14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena Celcius

Celcius overmadrasser er trykkavlastende. Har du ryggproblemer eller har svært ved å holde på varmen om natten, skal du velge denne overmadrass.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Returrett
14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

En «160×200»-madrass gir også god støtte, slik at du ikke våkner av rygg- og nakkesmerter. I tillegg tar overmadrassen også mesteparten av slitasjen, slik at sengen din holder seg behagelig og komfortabel de neste årene. Overmadrassen absorberer svetten som skilles ut om natten slik at den ikke kommer inn i rammemadrassen.

Siden overmadrassen er utsatt for mest slitasje, bør du også bytte ut overmadrassen regelmessig. Som hovedregel må 4 cm tykke overmadrasser byttes ut hvert fjerde år, mens 7 cm tykke og tykkere overmadrasser bør byttes ut omtrent hvert 7. år.

Skal sengen din ha en overmadrass, eller trenger den nåværende overmadrassen å bli erstattet med en ny? Da skal vi hjelpe deg på veien. Les mer om overmadrasser her på siden.

Velg en overmadrass i samme størrelse som sengen

Det er viktig å velge riktig overmadrass. Den skal passe til både dine personlige preferanser og sengen din. Hvis madrassen ikke har samme dimensjoner som sengen, er den ikke like behagelig å bruke. Derfor, hvis du eier en seng som måler 160×200 cm, da bør overmadrassen din ha de samme dimensjonene. Hvis madrassen er for liten vil den skli rundt på sengen. Hvis den er for stor kan du falle av sengen, i tillegg til at sengen vil være vanskeligere å re opp.

Velg en «160×200»-madrass som passer til deg og kroppen din

Overmadrassen skal selvfølgelig også passe til kroppen din og de personlige preferansene. Hvis du liker en fast overflate, da kan du vurdere en av våre overmadrasser av lateks. Disse overmadrassene gir god støtte uten at du føler du synker ned i madrassen.

I tillegg er lateksmadrasser også perfekte for nattesvette. Lateks er pustende og derfor ventilerende.Hvis du ønsker en myk seng som også gir god støtte, kan det være lurt å velge en overmadrass med minneskum.

Dette materialet tar opp kroppsvarmen din og bruker denne varmen til å forme madrassen etter kroppen din. Dette gir en “synkende” følelse når du legger deg på overmadrassen. Madrasser i dette materialet ligger tett rundt kroppen, gir støtte og holder sengen varm. Derfor er denne madrassen med overmadrass perfekt for deg som fryser om natten og som vil ha en myk seng.