Sengeramme 180×200 cm

Du er sannsynligvis en av de mange som leser av og til at nå må du snart erstatte den gamle madrassen. Men hva med det som ligger under madrassen eller rettere sagt hva madrassen ligger på eller i? Har du tenkt på å skifte ut sengerammen, nå som du skal til på prosjektet «Ny seng»? Hvis du vil ha en ny sengeramme, så har du i hvert fall kommet til det riktige stedet. Her hos sov-bedre.no har vi kunnskap om sengerammer i alle mulige størrelser, materialer og design, og det gjelder selvfølgelig også sengerammer i størrelsen 180×200 cm.

Messina Kjernebøk

Messina er en sengeramme bygget i massivt tre av tresorten kjernebøk. Messina er et godt, danskprodusert håndtverk. Det er både et funksjonelt og komfortabelt møbel, uten å noensinne gå på kompromiss med kvaliteten.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Messina Furu

Det minimalistiske og gjennomførte designet skaper et både lekkert og naturlig produkt, samtidig som det er utrolig praktisk med enkel oppbevaring.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Pisa

Stilfull dobbeltseng utført i hvitlakkert MDF og massivt træ. Det er hverken sparet på kvaliteten av materialene eller detaljer

✅ Levering 3-4 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Messina Hvit

Minimalistisk og gjennomførte designet skaper et produkt som både er pent og samtidig praktisk, med enkel oppbevaring under sengen.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Halifax

Sengerammen er fremstillet af oventørret maghoni træ og MDF i hvit. Benene er fremstillet i samme hvite farve som resten af sengerammen.

✅ Levering 2-3 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Å ha riktig støtte under sengen kan være like viktig som ovenpå – uten riktig fundament kan det hende at den gode madrassen ikke fungerer som den skal.

Et dårlig fundament under madrassen kan forårsake en rekke vanlige søvnproblemer.

Hvis madrassen knirker, er det fordi den fordeler vekten ujevnt. Hvis sengen din knirker og beveger seg hver gang du snur og vender på deg, så er det irriterende og opprørende. I tillegg kan madrasser lagre på støvmidd, noe som kan forverre allergi og astma.

Når skal sengerammen byttes ut?

Det er som med madrasser når det gjelder kvalitet og materialer. Det er det som bestemmer levetiden til sengerammen. Kjøper du billig og dårlig kvalitet, kjøper du katta i sekken. For det du betaler for vil bli dårligere raskere, og da vil du faktisk fortsatt betale mer på lang sikt.

Hvordan kan man se om sengerammen har nådd det kritiske punktet? Ja, du vet kanskje allerede dette underbevisst når du har ligget og knirket på sengen din natt etter natt.

Hvis du ligger der i et konstant bråk mens du beveger deg, er det sannsynligvis på grunn av at støtten din under deg ikke er den helt store. På samme måte, hvis madrassen glir og føles ustabil vil den sannsynligvis ikke få støtten fra rammen som den trenger.

Fjern laken og tepper slik at du kan se hva som er under madrassene. Hvis du oppdager noen av disse tingene, er det på tide å få en ny sengeramme:

  • Hvis det er sprekker i trekomponentene
  • Buer eller bøyer madrassen?
  • Er stålrammene bøyde eller ødelagte, og hva med hjul og sengeben?
  • Er lamellene ødelagte eller løse?

Ved å ha en støtte og ramme som ikke fungerer, kan du ikke løse søvnproblemene dine på egen hånd ved å kjøpe en madrass. Skikkelig støtte kan føre til avslappende søvn og ikke en ubehagelig natt med å gå rundt og snu og snu og høre på knirkende lyder.

Hvis du merker det er på tide å kjøpe en ny sengeramme i størrelsen 180×200 cm, så kan det være en god idé å ta en nærmere kikk på hva markedet har å tilby. Det finnes mange ulike sengerammer i målene 180×200 cm, alt fra enkle sengerammer av metall til flotte sengerammer med oppbevaring i tre.