Rammemadrass 160×200 cm

Det er mange forskjellige rammemadrasser på markedet. Du kan få rammemadrasser til forskjellige priser, i forskjellige størrelser, i forskjellige design og forskjellige merker. Det er mange forhandlere av rammemadrasser, og det kan være lurt å følge med. Noen ganger kommer det nemlig et supertilbud det er vanskelig å si nei til.

Senses Diamant

Komforten er tatt til nye høyder. De moderne pocketfjærene tilbyr fremragende støtte, og den grafitt behandlede overmadrassen har kjølende egenskaper. Turen til drømmenes land har derfor aldri virket kortere, og du kommer til å lengte etter å ta avsted igjen.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Senses Pulse

Om du sover enten for mye, for lite eller akkurat nok, skal du ha en god seng å sove i - og det får du uten tvil i Senses Pulse.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Jupiter

Jupiter er ideell for deg som nyter det å gjøre et godt kupp. I Jupiter får du en seng av god kvalitet til en fenomenal pris.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Atlas

Madrassens ytre omringet av en treramme i massivt svensk furutre. Når du ligger i Atlas er du derfor garantert optimal støtte og utmerket komfort.

✅ Levering 16-24 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Venus

Venus er blant bestselgerne, og det er ikke uten grunn. Blant annet fordi du får en optimal kombinasjon av fjærer, polstring og komfortsoner.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Rammemadrass i en god størrelse

Som nevnt før, kan du få rammemadrasser i mange forskjellige størrelser. Hvis du har god plass tilgjengelig, vil en «160×200»-rammemadrass være et godt valg. Denne størrelsen er litt bredere enn en trekvart seng, så den vil passe veldig bra for paret som liker å sove på samme madrass. Den kan nesten beskrives som en dobbeltseng, men er litt mindre. Størrelsen her passer også godt til de som liker å ha god plass å boltre seg på.

En seng som en rammemadrass er en veldig enkel og praktisk løsning, siden du kan bruke den mer eller mindre så snart du får den levert. Bare fest de medfølgende bena, og sengen er klar til bruk.

Dette er mye enklere enn for eksempel å måtte sette sammen en regulerbar seng. I tillegg er en rammeseng som regel en del billigere enn en regulerbar seng eller en kontinentalseng. Imidlertid får du ikke så mange funksjoner, men det er langt fra alle som trenger alle disse funksjonene i en seng. Med en rammemadrass vil du få en solid og enkel seng med god støtte og komfort som kan vare i mange år.

Madrassens betydning

Det er viktig å velge riktig type madrass. Dette er viktig slik at du kan få den beste støtten og en seng som passer perfekt for deg og dine behov. De fleste rammemadrasser består enten av lommefjærer eller multilommefjærer, og de er tilgjengelige med enten middels fasthet eller fast fasthet.

Valget av disse fjærene avhenger av kroppsvekten din, men dine personlige preferanser spiller selvfølgelig også en rolle. Det er noen generelle retningslinjer for hvordan du velger en madrass som fungerer best for deg, og vi vil diskutere dem kort her.

Hvis din vekt er under 75 kg, anbefales det å velge en madrass med lommefjærer og middels fasthet, og hvis vekten din er mellom 75 kg og 95 kg, er lommefjærer med fast styrke mer egnet. Hvis vekten din er mer enn 95 kg, anbefales det vanligvis å velge en madrass med multilommefjærer og fast fasthet.

Disse retningslinjene gjelder alle madrasser der du kan velge mellom fjærer og fasthet. Imidlertid er det viktig å huske på at dette er rådgivende retningslinjer, så hvis du heller vil ha en fastere eller mykere madrass enn anbefalt, så velger du selvfølgelig bare det du synes er best for deg og kroppen din.