Kontinentalseng 140×200 cm

En kontinentalseng på 140×200 cm er perfekt for de som leter etter en flott og komfortabel seng med god høyde. En kontinentalseng på 140×200 cm gir ekte hverdagsluksus til deg som er alene, men som liker å ha ekstra plass. Det er en mindre størrelse enn en dobbeltseng, noe som betyr at den ikke vil fylle hele soverommet.

Venus

Med Venus får du det beste av det beste. Alle komponentene i sengen er valgt slik at de passer perfekt sammen og gir deg en fantastisk nattesøvn. Venus har fått ekstremt gode anmeldelser av både eksperter og brukere og er OEKO-TEX-sertifisert, og overmadrassen er Svanemerket.

✅ Levering
16-24 dager

✅ Prøvetid
100 dager

✅ Delbetaling
Tilbys

Senses

Senses er danskprodusert, og hver del er sammensatt av søvnspesialister. Sengen er OEKO-TEX-sertifisert, og overmadrassen Svanemerket.

✅ Levering
8-20 dager

✅ Prøvetid
100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Jupiter

I Jupiter får du en seng av god kvalitet til en fenomenal pris, med fokus på å gjøre entreen din til drømmeland behagelig og lett.

✅ Levering
8-15 dager

✅ Prøvetid
100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Haven

Haven kjennetegnes av tekstiler laget av resirkulerte materialer. Den perfekte blandingen av komfort, bæredyktighet, og elegant design.

✅ Levering
8-20 dager

✅ Prøvetid
100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Anatomic

Denne kontinentalsengen er et resultat av mange års erfaring og innsikt i den menneskelige kropp. Den er perfekt til deg som vi ha det beste.

✅ Levering
16-24 dager

✅ Prøvetid
100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Kontinentalseng 140×200 cm

En av de mest populære sengetypene akkurat nå er kontinentalsenger, og det er lett å forstå. Kontinentalsenger er annerledes bygget enn tradisjonelle senger, noe som gir økt komfort. Komfort er veldig viktig ettersom sengen brukes i mange timer i løpet av et døgn og god søvn kan forbedre livskvaliteten.

En annen grunn til kontinentalsengens popularitet, er at de har et utrolig flott og elegant design som kan gjøre hjemmet ditt mer stilig. En kontinentalseng er ikke bare en seng, men et ekte møbel som kan pryde hjemmet ditt.

Kontinentalsenger er høye, og derfor står du ikke opp av sengen, men går ut av sengen. En kontinentalseng på 140×200 cm er perfekt for deg som ønsker en stor seng å slappe av i. Størrelsen passer også til to mennesker i begrensede perioder, slik at du enkelt kan få gjester som sover i sengen din.

Hvis du er ute etter en seng hvor dere kan være to som sover sammen hver eneste natt, så bør du gå opp i en alminnelig dobbeltsengstørrelse, 160×200 cm eller mer.

Tre komfortlag

I tillegg til å tilby et høyere komfortnivå enn enklere sengetyper, gir en kontinental seng deg en rekke flotte funksjoner. Det resulterer i at du får en seng med hele tre komfortlag som sikrer en perfekt støtte og komfort hvis du velger en kontinentalseng.

I bunnen av en kontinentalseng på 140×200 cm ligger enten en skummadrass eller en rammemadrass som sikrer stabilitet og komfort i sengen. På toppen ligger en springfjærmadrass designet med som regel enten lommefjærer eller multilommefjærer. Noen steder vil du også komme over bonellfjærer, men disse fjærene blir i dag for det meste brukt som det nederste fjærlaget i springfjærmadrassen.

Springfjærmadrassen er dessuten ofte konstruert med komfortsoner. Disse komfortsonene er designet for å gi ekstra støtte til områdene av kroppen som har en tendens til å synke ned i madrassen. Det sikrer blant annet en rett rygg når du sover. 

Overmadrass etter eget valg

Til slutt, på toppen av de to andre lagene, ligger en overmadrass. De fleste overmadrassene i dag har enten en kjerne av minneskum eller lateks. Lateks er elastisk og gir god støtte på steder der kroppen har en tendens til å synke i løpet av natten. Dette betyr at madrassen er trykkavlastende og presser mot steder med høy vekt, og lar deg ligge i den beste posisjonen for kroppen din.

I tillegg har lateksmadrassen gode ventilerende egenskaper, slik at kroppen din lett kan puste gjennom natten. Minneskum former seg etter kroppstemperaturen slik at kroppen blir omfavnet der den er varmest.

Minneskum avlaster kroppen på de mest utsatte og sårbare delene som rygg og nakke. Denne typen overmadrass kan derfor gi deg god komfort når du sover. Hvis du har en tendens til å fryse om natten, da er en overmadrass med minneskum varmere enn lateks.

Valg av fasthet

Når du velger madrass til din kontinentalseng på 140×200 cm, er det viktig å velge fastheten som gir kroppen din mest støtte og komfort. Du må derfor velge madrassens hardhet eller fasthet basert på kroppsvekten. En god tommelfingerregel er at jo mer du veier, jo fastere bør madrassen din være.

På den måten sikrer du at kroppen din får den mest optimale støtten uansett vekt. Hvis du har en vekt under 75 kg, bør den derfor være middels hard med lommefjærer, hvis du veier mellom 75–95 kg bør madrassen være fast med lommefjærer, og hvis du veier mer enn 95 kg, er det en fordel å velge en fast madrass med multilommefjærer.