Kontinentalseng 160×200 cm

En kontinentalseng på 160×200 cm er perfekt for deg som vil ha en elegant og stilig seng med god plass å boltre seg på. Det er også god plass til to mennesker i sengen, men hvis det er over en lengere og permanent periode anbefales det at man velger en større størrelse. For liten plass å sove på kan etter hvert føles mindre komfortabelt, og man kan komme til å savne mer plass å sove på.

Venus

På kort tid er Venus blitt en av bestselgerne. Og det er med god grunn. Venus er produsert i Danmark, og alle komponentene er nøye utvalgt og sammensatt med et ønske om å tilby en bedre seng, fordi god søvn gjør en forskjell.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Senses Pulse

Senses Pulse er danskprodusert, og sammensatt av søvnspesialister. Sammen med Senses Pulse får du en overmadrass i god kvalitet.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Jupiter

Jupiter er ideell for deg som nyter det å gjøre et godt kupp. I Jupiter får du en seng av god kvalitet til en fenomenal pris.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Atlas

Om du er et A- eller B-menneske, vil Atlas være en god investering - både for lommeboken og sovehjertet ditt.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Her hos Sov-bedre.no finner du mange forskjellige modeller av «160×200»-kontinentalsenger som passer på soverommet, gjesterommet og tenåringsrommet. Det er ingen tvil om at en kontinentalseng i størrelsen 160×200 cm oser av både kvalitet og komfort, og er en seng som kan gi deg ekstra luksus i hverdagen.

En investering i hverdagen

Dessverre er mange nordmenn ikke villige til å investere i en skikkelig seng fordi de synes det handler om for mange penger. Det er også helt riktig at en god kontinentalseng ikke er verdens billigste seng.

Faktum er imidlertid at du ikke skal se på det som et kjøp, men heller som en investering – nærmere bestemt en investering i hverdagen din, og dermed også i alt du gjør.

Hvis du ikke sover godt om natten og våkner opp hver morgen frisk og uthvilt, så kan det hende det noe galt med sengen din. Hvis du ikke er frisk og godt uthvilt, så kan du heller ikke levere ditt beste på jobben, leke med hunden og barna, og du har absolutt ikke noe overskudd til å administrere neste års sommerferie. Alt dette kan løses ved å få en bedre og mer optimal søvn – og det krever blant annet en god seng.

En kontinentalseng løser det meste her. Den er bygget opp av hele tre lag, nemlig en rammemadrass nederst med en springfjærmadrass ovenpå. Øverst ligger det en deilig overmadrass som sørger for uovertruffen støtte og komfort. En kontinentalseng har dessuten den fordelen at den er høyere enn de fleste andre sengemodellene. Dette gjør at det er lett å komme seg både ut av og inn i sengen.

Kontinentalseng

Dette er selvfølgelig også grunnen til at du bør gjøre deg selv tjenesten ved ikke lenger å se på kjøp av en kontinentalseng (eller en annen seng) som et forbrukerkjøp, men snarere en langsiktig investering. Det er en investering som kan snu opp ned på hverdagen din, hvis altså du bare velger riktig seng for deg. Hvis du kjøper en ny kontinentalseng som er spesifikt valgt etter dine behov og krav, vil du fra første dag med din nye seng legge merke til forbedringer i hverdagen.

Heldigvis er det mange forskjellige kontinentalsenger på det norske markedet. Dermed kan du sannsynligvis også finne nøyaktig den modellen som passer perfekt til dine behov, uansett hvilken type du er.

For selv om du er den typen som elsker følelsen av å nærmest bli oppslukt av madrassen, eller om du liker god motstand og støtte, så finnes det en kontinentalseng for deg.  Det er bare ekstremt viktig at du gir deg selv god tid til å velge den riktige sengen. Det er som sagt snakk om en investering som kan ha store konsekvenser for hverdagen din, og det er ikke et valg man bare foretar seg i løpet av et par minutter.