Overmadrass 90×200 cm

Vi guider deg frem til den riktige overmadrassen. Overmadrassene er designet for å gi optimal støtte hele natten. Hos oss kan du finne ut hva som passer dine behov for støtte og ventilasjon best. Du kan få overmadrassmodeller med de mest alminnelige og mest populære kjernematerialene, nemlig lateks og minneskum, i tillegg til flere andre modeller. Alle er designet for å gi optimal støtte gjennom hele natten. Du kan også få overmadrass med latekskjerne og minneskumkjerne.

Mayan Pulse

Mayan Pulse overmadrassen får du naturlateks produsert med den unike SonoCore-metoden. Metoden gir lateksen en ensartet overflate og gjør overmadrassen både sterkere, smidigere og mer ventilerende enn normalt. Denne overmadrassen kan derfor ikke sammenlignes med alminnelige lateks overmadrasser.

✅ Levering
8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Diamant

Diamant overmadrassen gir støtte, i tillegg til å sørge for at kroppen din raskere oppnår og vedlikeholder den riktige temperaturen for dyp døvn.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Latex Prestige

Her får du en overmadrass som byr på tilfredsstillende komfort. Du kan trygt legge deg til rette og lukke øynene.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena latex

Denne overmadrass er en latextovermadrass, som er støttende og ventilerende. Det betyr, at den yter en god støtte til din kropp.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Returrett
14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Pulse by BN

Pulse overmadrassen vil gjøre underverker til enhver seng. Madrassen utmerker seg ved å være ventilerende, behagelig å ligge på og antibakteriell.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Motion

Kort sagt byr Motion på myk komfort og støtte, uten at varmen hoper seg opp i madrassen. Du skal velge Motion, hvis du liker å sove mykt og godt.

✅ Levering 8-15 dager

✅ Returrett
30 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Ophelia

Denne overmadrass er i god kvalitet, og med en høyde på hele 6 cm er du sikker på at få det mest ut av din overmadrass og beskytte din seng.

✅ Levering 9-11 dager

✅ Returrett
14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

En overmadrass på 90×200 cm hjelper deg med å forlenge madrassens levetid, samt gjøre din nåværende seng mykere eller fastere. En overmadrass på 90×200 cm passer perfekt til enkeltsengen på barnerommet, gjesterommet, eller hvis du har en dobbeltseng som består av to enkeltsenger.

Vi tilbringer omtrent 1/3 av livene våre i sengen, så det er viktig å ikke gå på kompromiss med kvaliteten på overmadrassen. Les mer om overmadrassene på våre sider.

Overmadrass, 90×200 cm – tilbud

Det er alltid mulig å finne gode tilbud og konkurransedyktige priser på overmadrasser, men enda viktigere er kvaliteten på overmadrassene.

Hvis du finner en billig overmadrass i størrelsen 90×200 cm, så skal du selvfølgelig gjerne slå til på det, men siden du forhåpentligvis gjerne vil ha glede av overmadrassen de neste 7–9 årene, bør kvaliteten være førsteprioritet. Med litt årvåkenhet er det likevel mulig å få høy kvalitet til god pris.  

Overmadrass med minneskum

Minneskum er kjent under flere navn, og en «90×200»-skummadrass med viskoelastisk skum, minneskum, celsiusskum, NASA-skum, tempur-skum eller en trykkavlastende skummadrass er faktisk det samme. Imidlertid kan det godt være forskjeller i kvaliteten på minneskum i madrassen din. Sørg derfor alltid for å velge en madrass med høy tetthet. Jo høyere tetthet, jo bedre er kvaliteten. For minneskum bør den være høyere enn 40 kg / m3.

En madrass med minneskum formes etter kroppens konturer. De er laget av et temperaturfølsomt materiale med åpne celler som gjør skummet i madrassen mykere der kroppen varmer opp madrassen.

Overmadrassen din følger derfor de naturlige kurvene i ryggraden og gir optimal støtte for rygg, nakke og skuldre. En minneskummadrass kan gjøre en fast seng mykere. 

Overmadrass i lateks

En «90×200» overmadrass i lateks er fast, elastisk og avkjølende. Lateksskum er spesielt egnet i en overmadrass der motstand skal påføres kroppens støttepunkter og dermed øke blodsirkulasjonen. En overmadrass med en kjerne av lateks kan derfor gjøre en myk seng fastere. En overmadrass i lateks gir en god og fredelig nattesøvn med støtte fra cellestrukturen og god ventilasjon.

Overmadrassen følger ryggradens naturlige kurve og gir optimal støtte for rygg, nakke og skuldre. Her får du en allergivennlig og antibakteriell overmadrass med elastisk kjerne. Den vanligste lateksen i overmadrasser består av 20 % naturlig lateks og 80 % syntetisk lateks, men det er også mulig å finne overmadrasser med 100 % naturlig lateks.