Sengeramme 90×200 cm

Visste du at med en «90×200»-sengeramme kan du gjøre din sovekomfort mye bedre? Det kan du faktisk. En ramme til sengen bidrar til å gjøre den mer innbydende. En mer innbydende seng har en positiv effekt på søvnkomforten din. Derfor kan det lønne seg å kjøpe en flott sengeramme i størrelsen 90×200 cm.

Paris | Unoliving.no

Hvit sengeramme i et skandinavisk design med detaljer i lyst tre. Sengerammen er stilren og smelter inn, uten å gjøre for mye ut av seg. Har du et mindre soverom passer denne sengerammen spesielt godt.

✅ Levering 2 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Billund | Unoliving.no

Stilren enkeltseng med flott sengegavl med elegant stolpe-look. Holdbar MDF med en hvit lakkering, som sørger for, at træet er beskyttet.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Hvordan finne den beste «90×200»-sengerammen? Har du vanskelig for å velge hvilken «90×200»-sengeramme som er best for deg? Fortvil ikke. Her kommer en liten veiledning for å hjelpe deg med å velge den beste sengerammen for sengen (og deg selv).

Hvilken farge skal sengerammen ha?

Du kan starte med å vurdere hvilken farge sengerammen skal ha. Hvis det skal passe inn i din nåværende innredning, kan det være lurt å velge en ramme som passer til veggfargene.

Foretrekker du tre?

Neste trinn er å finne ut hvilke materialer du liker best. Mange mennesker har forskjellige preferanser når det gjelder å velge det de liker. De aller fleste materialer er enkle å vedlikeholde, derfor handler det ofte om å finne ut hvilket materiale du synes er det vakreste.

Skal det være en seng i størrelsen 90×200 cm med oppbevaring?

Oppbevaring kan være en god idé, i hvert fall hvis det er litt trangt om plassen. På den måten kan dere få gjemt bort en del av det som ikke behøver å stå fremme i hverdagen.

Har du et budsjett?

Neste og siste trinn handler om pris. Mange mennesker har et budsjett når de kjøper sengerammer i størrelsen 90×200 cm. Hvis budsjettet for eksempel er 4 000 kroner, så er det meningsløst å se på sengerammer til 5 000 kr.  Bestem dere derfor for et budsjett og hold dere til det. Selvfølgelig finnes det mange flotte sengerammer som koster mer enn det dere kanskje har budsjettert, men sånn kommer det alltid til å være. 

Forleng levetiden på madrassene

Levetiden til madrassen og overmadrassen avhenger av flere ting: Kvalitet, vedlikehold, fuktighet og vekt. Hvis du tar godt vare på madrassen din og vedlikeholder den regelmessig, kan du forlenge levetiden med opptil tre år.

En god tommelfingerregel i hverdagen er å brette dynene nede i fotenden når du står opp. Da kan madrassen og siden av dynen som har ligget mot kroppen tørke. Av samme grunn er det viktig at det er luftsirkulasjon under madrassen slik at fuktighet kan komme unna. Ellers risikerer du fuktskader på undersiden av madrassen

Når du uansett lufter dynene og rullemadrasser utenfor, så kan du ta tak i overmadrassen hver tredje måned. Det har både den og selve madrassen også – men ikke i direkte sollys og ikke i høy luftfuktighet. Hvis du kan ta av trekket på overmadrassen, så bør du ta det av og vaske det.