Seng 75×200 cm

Seng 75x200 cm

Se utvalget

Seng 75×200 cm

Hvis du er ute etter en enkeltseng i høy kvalitet, kan det være en god idé å ta en nærmere titt på utvalget vårt av senger med dimensjonene 75×200 cm. Markedet for denne sengestørrelsen er bredt, og du vil alltid kunne finne en seng som passer ditt behov.

En seng på 75×200 cm passer godt for både barn og voksne. Et barn vil kunne ha god plass, og en voksen vil også kunne få en veldig god søvn i en enkeltseng med disse målene. En av de aller største fordelene med en seng i denne størrelsen er at den ikke tar så mye plass på soverommet på grunn av den relativt smale bredden. På den måten er det plass til andre møbler også.

Du finner flere forskjellige typer, og hvis du har lyst til å virkelig være effektiv og plassbesparende, da kan du velge en seng i størrelsen 75×200 cm. Med en slik seng sparer du plass når det kommer til selve gulvflaten, i tillegg til at du får plass til å gjemme bort alt det du ikke hele tiden behøver å ha stående fremme. Du kan blant annet finne en regulerbar seng, rammemadrass eller kontinentalseng i disse målene. Du bruker den nye sengen en stor del av livet, og derfor tilbyr vi bare de aller beste sengene i størrelsen 75×200 cm her på siden.

Ta også gjerne en kikk på det store av guider til forskjellige senger i andre størrelser og modeller, og se om det kanskje er en annen type seng som passer deg.

Rammemadrasser, regulerbare senger og kontinentalsenger

Hos de ulike forhandlerne kan du finne et bredt utvalg av blant annet rammemadrasser, regulerbare senger og kontinentalsenger, i tillegg til flere andre spennende modeller. Det kan være mange årsaker til å velge sengestørrelsen på 75×200 cm. Med en seng i disse dimensjonene kan man få en luksuriøs seng til en rimelig penge.

På grunn av de mange valgmulighetene når det gjelder både design og funksjon, så kan man garantert finne en seng som passer perfekt til soverommet. Det gjelder uansett om det er snakk om en seng til voksne eller barn.

De mest luksuriøse modellene inkluderer blant annet kontinentalsenger og regulerbare senger. Med en regulerbar seng kan du enkelt komme deg ut av sengen om morgenen hvis du for eksempel har ryggproblemer. I tillegg har du muligheten til å sette deg ned og nyte morgenkaffen eller lese favorittboken din med mye god støtte alle de riktige stedene.

Kontinentalsenger er som regel også høye, og passer derfor perfekt til de som har litt problemer med å komme ut og inn av sengen. Dessuten er en kontinentalseng bygget opp av hele tre madrasser, noe som fører til at du kan få en seng med uovertruffen komfort som dessuten ser både stilig og elegant ut på soverommet.

Det er ingen tvil om at rammemadrassen er det mest populære valget blant nordmenn. Den er lett å flytte med, og det eneste man skal gjøre er å montere bein på selve sengen før den er klar til bruk. Selvfølgelig kan man få en rammemadrass som passer perfekt når det gjelder både komfort og design her hos oss.

Velg riktig fasthet

Når du investerer i en ny seng på 75×200 cm, er det viktig at du velger riktig fasthet. Det er her du må tenke på vekten din slik at kroppen din kan få den nødvendige støtten. Hvis du for eksempel veier under 75 kg, kan du se på senger med madrasser med medium fasthet i hardhetsmediet.

Hvis vekten din derimot er mellom 75–90 kg, bør du som regel velge en madrass med fast fasthet. En madrass som er ekstra fast, for eksempel en madrass med multilommefjærer, er det riktige valget hvis du veier mer enn 95 kilo.