Rammemadrass 150×200

Rammemadrass 150x200

Se utvalget

Rammemadrass 150×200 cm

Med en rammemadrass er du garantert en god seng til en god pris, og det er derfor det er en av de mest populære sengetypene her hjemme. Rammemadrassen er bygget over en treramme der du bare skal feste bena. Dette gjør det enkelt å flytte rundt på den, noe som er en fordel når du vasker. Dessuten er sengen lett å ta med seg hvis man skal flytte.

Velg riktig rammemadrass for din kroppstype

Du unngår smerter i korsryggen og ryggen hvis du sørger for å velge en rammemadrass som passer til kroppen din. Sengen må ikke være for hard eller myk.

For å teste dette, prøv rammemadrassen og dytt hånden inn mellom i korsryggen og madrassen. Hvis det er lett å få hånden inn, er nok sengen for myk. Hos Sov-bedre.no vil vi alltid veilede deg slik at du får en seng som garanterer deg best mulig støtte og søvn – hver natt. Det er alltid mulig å finne en flott rammemadrass på 150×200 cm på tilbud.

Flere faktorer som spiller inn

Siden alle har forskjellige behov i forhold til madrasser, er det også en stor forskjell mellom hvilken rammemadrass som sikrer deg den beste nattesøvnen. Hvilken rammemadrass i størrelsen 150×200 cm du skal velge avhenger av forskjellige faktorer som bygning, vekt og preferanser i forhold til hvor myk eller fast madrass skal være.  

Hva rammemadrassen består av

En rammemadrass er som sagt bygget på en treramme med lameller, noe som gjør det mulig å bruke rammemadrassen ved å bare montere fire ben. Dermed trenger du ikke nødvendigvis en sengeramme til rammemadrassen din.

Den består vanligvis av to lag fjærer, hvorav det øvre fjærsystemet har størst betydning for din komfort. Det finnes også rammemadrasser uten fjærer, men felles for begge typene er at de brukes i kombinasjon med overmadrasser for å gi økt komfort og absorbere slitasje. Med en overmadrass får du dermed både økt komfort og dermed en bedre nattesøvn – samtidig beskytter du sengen din slik at den kan vare i mange år. 

Komfortsoner

Det er forskjellige madrasser som har et bestemt antall komfortsoner. Hensikten med komfortsoner er å avlaste utsatte eller sarte områder, som nakke, korsrygg eller andre utsatte områder.

Fjærene rundt komfortsonene gir ekstra støtte og hjelper dermed til å beskytte de utsatte områdene. Det høyeste antallet komfortsoner er likevel ikke nødvendigvis det beste for deg. Det avhenger av kroppstypen din og søvnmønstrene dine.  

Finn en billig rammemadrass i størrelsen 150×200 cm her hos oss

Uansett om du vil ha en veldig fast, myk eller middels fast rammemadrass, finnes det alltid et stort utvalg. De fleste rammemadrassene kan brukes uten en overmadrass, men vi anbefaler å finne en overmadrass som komplimenterer den for å dra nytte av alle mulighetene for passform og komfort. I tillegg til å øke komforten og søvnen, hjelper en madrass med overmadrass å beskytte madrassen og kan dermed forlenge levetiden på selve rammemadrassen.