Tempur seng

Tempur seng

Se utvalget

Tempurseng

Tempur tilpasser og former seg nøyaktig etter kroppsfasongen din. Materialet er mykt der du vil ha det og fast der du trenger det. Du opplever øyeblikkelig avslapning slik at du alltid kan våkne uthvilt og være klar for dagen fremover.

Det er en luksusseng, og vi hos Sov-bedre.no vil derfor fortelle deg hva som gjør den så populær og enestående. Du kan finne alt av tempursenger i størrelsen 90×200 hvis du vil sove alene, til tempursenger i størrelsen 180×200 hvis du skal dele sengen med en partner – eller hvis du bare gjerne vil ha litt ekstra luksus for deg selv.

Fantastisk trykkavlastning

Tempurmaterialet har en trykkavlastende overflate og består av en åpen cellestruktur som absorberer og fordeler kroppsvekten jevnt på liggeflaten, noe som gir maksimal komfort. Materialet er designet for å tilpasse seg kroppsformen din, absorbere bevegelsene og avlaste trykket på alle de riktige stedene. Det er nettopp dette som er de viktigste punktene når det kommer til en stabil og rolig søvn.

God bevegelsesabsorbering

I motsetning til tradisjonelt skum, vender tempurmaterialet tilbake til sin opprinnelige form gang på gang. Det er rett og slett som å sove på en ny madrass hver eneste natt, og det varer i mange år fremover. Siden Tempur selv utvikler, designer og produserer tempurmaterialet, har du kun muligheten til å merke de unike egenskapene med Tempur sine egne produkter.

Tempur-materialet absorberer bevegelse slik at du og partneren din kan bevege dere fritt i sengen og unngå å forstyrre hverandre. Bevegelsesabsorbsjon måles i «rebound», og jo lavere jo bedre. Hvis du slipper en ball over vanlig minneskum, så vil «rebound» være på opptil 20 %. Tempur har en «rebound» på under 3%.

Unik og personlig kroppsstøtte

Tempurmaterialet er designet slik at det er ideelt i forhold til å bli mykere, komprimere og tilpasse seg din form og vekt ved gjennomsnittlig soveromstemperatur.

Uansett hvilken stilling du synes er mest komfortabel, tilpasser Tempur seg etter deg. Når du reiser deg fra sengen igjen, blir sengen kaldere og går tilbake til sin opprinnelige form. Optimal temperatur for materialegenskaper er 18–22 °.

Tempur responderer på vekten og varmen i kroppen din og tilpasser seg dermed perfekt til figuren din. Det viskoelastiske materialet går tilbake til normal form når du kommer ut av sengen. Det skjer med litt forsinkelse, og tempoet er avhengig av temperaturen i rommet.

Tempur føles fastere ved lav temperatur og mykere ved høy. Madrasser og puter fra Tempur er designet for å redusere hvor mye du vrir og vender deg om natten. Materialet tilpasser seg som sagt kroppsformen din slik at det kan gi ryggen, nakken og skuldrene unik komfort og støtte.

Tempur sammenlignet med minneskum

Den første madrassen som ble laget av tempurmaterialet var en drastisk forandring fra andre madrasser på markedet. Madrassen ble faktisk funnet opp på nytt, og resultatet ble en helt annen måte å sove og slappe av på. Tempurmaterialet reagerer kontinuerlig på kroppens spesifikke form, vekt og temperatur, noe som gir deg den komforten du ønsker og støtten du trenger for å slappe helt av.

Tradisjonelt har trykkavlastende madrasser vært en varmere type madrass enn fjærmadrasser og lateksmadrasser – men det har nå Tempur gjort noe med, og alle madrassene har den helt nye «CoolTouch™»-teknologien som absorberer overflødig varme.

«Tempur Breeze»-madrasser har dessuten et innebygd klimaregulerende materiale som lufter og leder fuktighet og varme bort fra kroppen. På grunn av kvaliteten og «CoolTouch»-teknologien behøver man ikke en overmadrass siden «overmadrassen» er en del av selve madrassen. Tempur har et utvalg på 4 madrasskolleksjoner som hver har sine egne spesifikke egenskaper. Disse er:

  • Myk: Madrasskolleksjon som omfavner deg med uovertruffen komfort
  • Medium med fjær: Madrass med optimal kombinasjon av fjær og tempurmaterialer for medium fasthet
  • Medium madrasskolleksjon: Optimal bevegelsesfrihet med en perfekt balanse mellom komfort og støtte
  • Fast madrasskolleksjon: Madrass som gir deg maksimal støtte hele natten

Sertifisert romteknologi

Tempur er et viskoelastisk og temperaturfølsomt materiale utviklet av NASA på 70-tallet for å gi støtte og beskyttelse til astronauter. De trengte noe spesielt som kunne fordele vekt og trykk jevnt under rakettoppskytingen.

Senere har Tempur videreutviklet denne teknologien og laget en samling madrasser og puter designet for å tilpasse seg kroppsformen din, absorbere bevegelse og lindre press på alle de riktige stedene – det viktigste grunnlaget for en stabil og rolig søvn. Uansett hvilke behov du har, så kan du finne en seng eller pute som passer deg, og som kan hjelpe deg med å oppnå den best mulige nattesøvnen.

I dag er Tempur det eneste merket for madrasser og puter som har tillatelse fra «US Space Foundation» for å bruke merket «Certified Technology». Merket bygger videre på sin nyskapende historie ved å fortsette å forbedre og utvikle nye materialer og nye produkter som gir best mulig søvn.

I tillegg er alle tempurprodukter LGA-testet og «TÜV Rheinland»-sertifisert, noe som betyr at de oppfyller de strengeste verdensomspennende kravene til skadelige stoffer og allergener, slik at du trygt kan bruke produktene når du skal sove.

Pålitelige resultater og pålitelig kvalitet

Tempur-produkter er anerkjent og brukt av sykehus, sykehjem og søvnklinikker rundt omkring i hele verden. Produktene er heller ikke forbeholdt institusjoner, og i dag kan man kjøpe madrasser og puter fra Tempur i mer enn 90 land. De er ikke bare komfortable, men kan også være med på å hjelpe mennesker med smerter og lidelser.

Fornøyde kunder fra hele verden meddeler at produktene har vært med til å gjøre hverdagen lettere hvis de har hatt problemer med rygg, ledd eller nakke – i tillegg til søvnproblemer. Tempurmaterialet produseres utelukkende på egne fabrikker i USA og Danmark for å sikre de høyeste standarder og kvalitet, og de er alle dekket av en omfattende garanti.

Finn riktig seng for deg

En seng fra Tempur passer perfekt til deg som prioriterer nattesøvnen din og ønsker å investere i den beste nattesøvnen, glede og livskvalitet – det handler ikke bare om å sove på en god madrass og la hodet hvile på en lekker pute, men det handler også om å nyte den perfekte sengeløsningen, som passer til soverommet ditt.