Kontinentalseng 90x200

Kontinentalseng 90×200 cm

En kontinentalseng i størrelsen 90×200 cm er perfekt til deg som gjerne vil ha en luksuriøs seng med fantastisk komfort. Les også mer om kontinentalsenger på våre sider.

Senses Pulse

Senses Pulse er en av kundernes favoritter. Senses Pulse er danskprodusert, og hver del er sammensatt av spesialister. Det er skrudd opp for kvaliteten, og det er derfor slutt med å skjule at man har sovet dårlig.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Jupiter

Jupiter er ideell for deg som nyter det å gjøre et godt kupp. I Jupiter får du en seng av god kvalitet til en fenomenal pris.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Venus

I Venus får du alt det du kan og skal forvente av en kvalitetsseng. Venus er til god hjelp i soverommet, når søvnen skal veksles til ny energi.

✅ Levering 12-20 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Atlas Wood

Atlas Wood vil du oppleve komforten i med det samme du legger deg. Sengen er nemlig produsert med en omhyggelig sans for detaljer.

✅ Levering 16-24 dager

✅ Prøvetid 100 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Athena

Her får du en seng, som er klar til å samle. Ben og toppmadrass er inkludert i prisen, så det er ikke noen uventet omkostninger.

✅ Levering 3-4 uker

✅ Retur 14 dager

✅ Delbetaling Tilbys

Luksuriøs komfort og flott utseende i 3 lag

En kontinentalseng består av 3 deler. Nederst er en tradisjonell rammemadrass. Det danner selve rammen på sengen, og bidrar også med støtte og komfort. Rammemadrassen kan enten ha bonellfjærer eller lommefjærer. Som en hovedregel kan man si at de bedre modellene har nyere lommefjærer, mens de billigere og eldre modellene typisk har de eldre bonellfjærene. Men husk at du kan få gode senger med begge typene.

I midten er det en springfjærmadrass med lommefjærer. Siden det er denne madrassen som tar mesteparten av vekten din, bør du ta en så god springfjærmadrass som mulig.

På toppen er sengene avrundet med en overmadrass av som regel enten lateks- eller minneskum. Det du velger her er et spørsmål om smak. Lateks er et fastere, kjøligere materiale som også er kjøligere enn andre materialer. Minneskum former seg etter kroppen og kan være behagelig for deg som sover fredelig på ryggen. Billigere modeller kan bestå av en skummadrass / kaldskumadrass, og det kan også være bra. Gå gjerne for en tykk overmadrass, uansett hvilken type du velger.

En kontinentalseng som passer alle budsjetter

En fin kontinentalseng står øverst på ønskelisten til mange nordmenn, men ofte blir man avskrekket av prisen – noe som ikke bør være tilfellet siden kontinentalsenger kommer i mange forskjellige prisleier.

Kontinentalsenger er den luksuriøse modellen av senger, så selvfølgelig vil de typisk være dyrere enn en lignende rammemadrass. En kontinentalseng består tross alt av 3 madrasser. Dette betyr ikke at det ikke finnes billige kontinentalsenger. Her hos sov-bedre.no kan du nemlig finne rimelige kontinentalsenger uten at du behøver å gå på kompromiss med kvaliteten.  

I den andre enden av prisskalaen, den dyre enden, finner du luksussenger som det føles som å flyte på en sky når man ligger på den. Her er det ikke spart på noen ting som helst. rammemadrass, springfjærmadrass og overmadrass er i toppklasse, og materialene er naturlige og bærekraftige.

Sov godt med komfortable dyner og puter

En god dyne og pute kan bidra til en mer behagelig nattesøvn. Det er derfor verdt å vurdere hvilken dyne og pute du skal velge for å sove godt. Hva som er riktig dyne og pute avhenger av den enkeltes behov.

Vi anbefaler å velge en pute basert på den primære soveposisjonen din. Noen mennesker ligger på ryggen mens andre ligger på siden eller magen. Det viktigste er at du kommer hjem med et produkt som føles behagelig for deg.

Hvis du sover på siden

Når du sover på siden, kan det være en god ide å velge en pute som har litt høyde for å støtte nakken. Du kan også velge en som er litt mer fast, slik at hodet ikke synker ned for mye og fører til at nakken ligger i en unaturlig stilling.

Hvis du sover på ryggen

Det kan være en fordel å ha en relativt lav pute når du tilhører den gruppen mennesker som først og fremst sover på ryggen. Den kan være stor, liten, myk eller fast – det kommer an på hvordan kroppen din er formet. Vi anbefaler å velge en pute der nakken følger kroppens naturlige bøyning for å få best mulig støtte.

Hvis du sover på magen

For de som sover på magen, anbefaler vi en myk og lav pute. Dette er fordi den unngår å strekke halsen og nakken på en merkelig og ubehagelig måte. En god og behagelig pute kan dermed bidra til et bedre sovemiljø, noe som spiller en betydelig rolle hvis man søvnproblemer. I tillegg kan riktig dyne også bidra positivt til sovemiljøet.

Dyner er tilgjengelige i mange forskjellige typer. Det er både store, tynne, lette, tunge og med forskjellige fyllinger. Det er derfor viktig å vurdere hvordan du sover best. Vi anbefaler å velge en dyne som holder deg varm, men som samtidig lar kroppen puste. Hvis det er for varmt eller for kaldt når du sover, kan det føre til ubehag og søvnløshet.