Kontinentalseng

En god natts søvn er helt avgjørende for at du kan fungere optimalt om dagen. Det er viktig at du sover i en seng som passer til deg. Du skal kunne sove godt hele natten – året rundt. Med en kontinentalseng får du en seng som passer til de aller fleste.

Kontinentalseng

Kontinentalsenger

Sov godt i en kontinentalseng

Komfortnivået i en kontinentalseng er nemlig svært høyt, grunnet de mange lagene med fjær og skum som er i sengen. Vi har flere forskjellige slags kontinentalsenger – og nedenfor kan du lese mye mer om kontinentalsenger og fordelene ved en slik seng.

Komfort i særklasse

En kontinentalseng er svært komfortabel. Kontinentalsenger har et ekstra madrasslag som gir deg ekstra komfort og en forbedret søvnopplevelse. Sengens plattform varierer fra seng til seng – dog er de fleste kontinentalsengers plattform dannet av en rammemadrass eller en skumkjerne, mens en supplerende springfjærmadrass under overmadrassen vil sørge for ekstra komfort. I en kontinentalseng får du dermed en sunn liggeposisjon og en nattesøvn, som gjør deg klar til dagens gjøremål. Den eneste ulempen er, at du får lyst til å bli liggende.

En seng du står «ut» av

En kontinentalseng står du ikke opp av – den står du ut av. De mange lagene sengen inneholder, gjør kontinentalsengen høyere enn de fleste andre senger. Det betyr at du kan stige rett ut av sengen på morgenen. Det er kanskje ikke en altavgjørende faktor for hvorfor kontinentalsengen er spesiell, men det er en detalj som de fleste vil være fornøyd med. Å stige ut av sengen om morgenen, fremfor å stå opp av den, vil gi deg en bedre start på dagen!

En seng som pynter i soverommet

En kontinentalseng er ikke bare en komfortabel seng – det er også en pen seng. En kontinentalseng ser fremragende ut, i ethvert soveværelse. Pynt opp sengen med de rette putene og dynene, og du har en seng som alle får lyst til å legge seg i. En flott designet kontinentalseng er altså ikke bare en seng – det er et møbel som innbyr til kos, hvile og ikke minst god søvn.

Finn den rette kontinentalsengen

Er du på jakt etter en kontinentalseng, er det flere ting du skal være oppmerksom på. Det finnes, som du ser, mange slags kontinentalsenger – og de er alle forskjellige i større eller mindre grad. Når du skal kjøpe en kontinentalseng, skal du først og fremst være oppmerksom på madrassenes kvalitet. Med en kontinentalseng, er det ikke bare én madrass du skal sjekke kvaliteten på – det er ofte tre; en rammemadrass, en springfjærmadrass og en overmadrass. Rammemadrassen er som oftest i bunnen og skal være i like god kvalitet som overmadrassen, hvilket er den øverste madrassen, for å sikre deg den beste nattesøvnen. Du skal samtidig være oppmerksom på, om madrassens fasthet passer til deg. Det er forskjellig hvor faste madrassene er og det er forskjellig hvor faste de skal være. Fastheten avhenger blant annet av vekten din og dine preferanser.